ESCOLA DE NATURA
Crèdits de síntesi Estades Recursos Educació ambiental PNZVG


OFERTA PEDAGÒGICA

L'oferta pedagògica de l'Escola de Natura la Garrotxa es basa en un conjunt de propostes especialment dissenyades per tal de que l'alumne aprengui, a través de la realització de tallers, uns conceptes que l'aproparan més al medi natural i que l'ajudaran a formar-se i a respectar de manera global el patrimoni natural, paisatgístic i cultural. Les activitats que s'ofereixen estan adaptades als diferents nivells de coneixement i cadascuna d'elles amb uns objectius molt clars i concrets. L'àmbit de treball se situa a la comarca de la Garrotxa i especialment al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on hi haurà la possibilitat de visitar els indrets més característics i representatius d'una zona única tant pel que fa als aspectes geològics (volcà del Croscat, volcà de Santa Margarida, colades de lava, ...) com als botànics (fageda d'en Jordà, rouredes de roure pènol, ...), a més d'altres racons molt interessants, però alhora prou desconeguts.


A C T I V I T A T S
Infantil Primària Secundària Batxillerat


ENTITAT COL.LABORADORA DEL PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA


Crèdits de síntesi Estades Recursos Activitats recomanades Reserves Preus
L'Escola de Natura la Garrotxa participa en el programa "Del mar als cims" incl˛s en els Programes pedag˛gics i divulgatius de la Diputaciˇ de Girona"

Escola de Natura la Garrotxa. c/Antoni Llopis, 6 1r 5a  17800  OLOT  Tel. 972 26 46 15 Fax 972 27 32 28  Correu-e: info@escoladenatura.org